Ελάτε να εξασφαλίσουμε
μαζί το μέλλον σας

Η επίτευξη των οικονομικών σας στόχων μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αφουγκράζομαι τις ανάγκες σας και σας προτείνω εξατομικευμένες λύσεις!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Ένας έμπειρος Οικονομικός Σύμβουλος που, επενδύοντας σταθερά στη γνώση και την αυτοβελτίωση, φροντίζει καθημερινά τον τρόπο ζωής, τις οικογένειες και τα υπάρχοντα των τωρινών και των υποψήφιων πελατών του, αναλύοντας και εντοπίζοντας τις ανάγκες τους μέσα από έναν οικονομικό σχεδιασμό προσωποποιημένης προσέγγισης.

Επενδύει πολύτιμο χρόνο σε εξειδικευμένα σεμινάρια ψυχολογίας και συνέδρια πωλήσεων, παρακολουθώντας τάσεις και πρακτικές που εφαρμόζονται με επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πνεύμα ανήσυχο... ασχολείται έντονα με την ορεινή ποδηλασία τα τελευταία 12 χρόνια και από το 2015 με το τρέξιμο, ξεκινώντας και λαμβάνοντας σταδιακά συμμετοχή σε επίσημες διοργανώσεις από τα 5K και τα 10Κ με στόχο να τρέξει τον πρώτο του Κλασικό Μαραθώνιο σε αξιοπρεπή χρόνο!

Του αρέσει να βλέπει ταινίες στο cinema, το θέατρο, τα ταξίδια. Έχει εμμονή με τους ηλεκτρονικούς αυτοματισμούς, το industrial design, την αρχιτεκτονική, την κηπουρική και τις λίμνες με koi. Στον ελεύθερό του χρόνο του αρέσει η μελέτη βιβλίων αυτοβελτίωσης και να χαλαρώνει ζωγραφίζοντας mandala.

Αγαπάει τον εθελοντισμό από τους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004 μέχρι τα τελευταία 5 χρόνια που έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα του Hospitality στο TEDx Academy και στο Singularity University που είχε ως κύριο αντικείμενο τις εξελιγκτικές τεχνολογίες.

Περήφανο μέλος των:

Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών
Hellenic Financial Planners Association
International Financial Architects
Money Master Kids

WHY DENNIS

 PLANNING & INSURANCE

O άνθρωπός σας

  • Για τις custom υπηρεσίες Financial Planning & Risk Analysis

    Στόχος μου είναι να είμαι πολλά περισσότερα από έναν ασφαλιστικό - επενδυτικό σύμβουλο για εσάς. Να είμαι ο άνθρωπος που, αφού τον προσκαλέσετε, θα μπει στη ζωή και την επιχείρησή σας για να προτείνει τις ιδανικές λύσεις που θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σας.

  • Για τις εξατομικευμένες λύσεις που προτείνει

    Δεν προτείνω ποτέ έτοιμα πακέτα. Δημιουργώ εξατομικευμένα πλάνα, βάσει των συγκεκριμένων αναγκών, στόχων και οικονομικών δυνατοτήτων του κάθε ατόμου και κάθε επιχείρησης, προσφέροντας, με ελάχιστο ρίσκο, στον ασφαλιζόμενο ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

  • Για τον ρόλο του στην Ένωση Financial Planners Ελλάδος 

    Είμαι διαπιστευμένο μέλος της HFPA (Hellenic Financial Planners Association), η οποία συγκεντρώνει τους κορυφαίους χρηματοοικονομικούς συμβούλους της Ελλάδας από τον χώρο των οικονομικών, επενδυτικών, τραπεζικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών!

MY STORY

Γνωρίστε με καλύτερα

2019 – 2020

Παρακολούθησα ετήσιο κύκλο εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων Risk Management για διαχείριση επιχειρηματικών κινδύνων με ειδικό λογισμικό που παράγει μελέτη αναφορικά με την προτεραιοποίηση, την ποσοτικοποίηση των κινδύνων και την αλυσιδωτή αντίδραση μεταξύ τους.

2020

Ολοκλήρωσα επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ασφαλιστικής και χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής, European Certified Financial Adviser (SQF4 Eficert Certification Ranking), μέσω της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος.

2000 – 2005

Σπούδασα Business Administration με ειδίκευση στο Information Technology στο Deree College.

2007

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε στην Dell το 2007, συνεχίστηκε για 3 χρόνια στο τεχνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone και αργότερα στο τμήμα Credit Vetting & Controlling ως αναλυτής συστημάτων.

2010

Eργάστηκα για 2 χρόνια στο Deree College στην Αγία Παρασκευή στο Registrar’s Office και στο Student Success Center.

2012

Eπέλεξα να εμβαθύνω στην επιχειρηματικότητα και τα startUPS ολοκληρώνοντας το Master μου σε Management, Innovation & Technology στο Athens Information Technology.

2014

Ένας έμπειρος διευθυντής στο μεγαλύτερο γραφείο πωλήσεων της ING είδε κάτι στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μου, καθοδηγώντας με μέχρι και σήμερα στα επαγγελματικά μου βήματα στη Freedom.

2018

Ολοκλήρωσα το εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών Financial Planning, λαμβάνοντας την πιστοποίηση European Insurance Intermediary SQF3 του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Χρηματοοικονομικής Πιστοποίησης Eficert.

CALL Βρείτε το δικό σας πρόγραμμα

Ενδιαφέρομαι για*

CALL

Call me Back