Οργανώνουμε μαζί
τα οικονομικά σας

Όταν είναι προφανές ότι δεν μπορείς να κατακτήσεις τον στόχο σου, μην αλλάξεις στόχο. Άλλαξε στρατηγική!
Κομφούκιος

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ 

FINANCIAL PLANNING

Είμαι εδώ για να κυνηγήσουμε μαζί τους στόχους της ζωής σας, για τους ίδιους και την οικογένειά σας, μέσω μίας πλήρως εξατομικευμένης μεθοδολογίας διαχείρισης των οικονομικών σας! Εσείς μου λέτε πού θέλετε να φτάσετε και εγώ σας δείχνω το πώς!

Μέσω αυτής της tailor made μελέτης μπορούμε μαζί να:

 • Αποτυπώσουμε την τρέχουσα οικονομική κατάστασή σας
 • Εντοπίσουμε τις ανάγκες σας με σκοπό την επίτευξη των στόχων και των επιθυμιών σας
 • "Προστατευτούμε" από οικονομικούς κινδύνους που ενδέχεται να εκτρέψουν τον προγραμματισμό σας 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Πείτε το κι έγινε!

DENNIS

 PLANNING & INSURANCE

Χρειάζεστε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας;

ΒΗΜΑ 1

Συλλέγουμε μαζί τα χρηματοοικονομικά σας δεδομένα και καταγράφουμε τους στόχους σας.

ΒΗΜΑ 2

Εξετάζουμε την τρέχουσα οικονομική κατάσταση.

ΒΗΜΑ 3

Σχεδιάζουμε βήμα-βήμα τoν οικονομικό προγραμματισμό που ανταποκρίνεται στις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

ΒΗΜΑ 4

Αναλαμβάνετε οι ίδιοι την εκτέλεση του πλάνου, έχοντάς με σταθερά δίπλα σας.

FIGLO

 | THE POWER OF FINANCIAL INSIGHT

Το λογισμικό χρηματοοικονομικού σχεδιασμού της figlo® 
έχει μια μακροχρόνια ιστορία που είναι εξίσου εκτεταμένη με οποιαδήποτε βιομηχανία.

Καθώς η τεχνολογία λογισμικού προχωράει κάθε χρόνο και τα robots εξελίσσονται καθημερινά, υπάρχει αυξημένη εστίαση σε μια συμπεριφορική σύνδεση την οποία μπορούν να κάνουν πρακτικά μόνο οι ανθρώπινοι σύμβουλοι.

Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν τις σημαντικές επιπτώσεις που είχαν οι διεθνείς καινοτομίες στην ιστορία αυτή και τις επιπτώσεις που θα γίνουν αισθητές τα επόμενα χρόνια.

Το λογισμικό οικονομικού σχεδιασμού έχει κάνει τεράστια βήματα
στην ικανότητά του να διευκολύνει τη ζωή των χρηστών του, εν μέρει λόγω αυτής της παγκόσμιας καινοτομίας.

Financial Planning:  Why, How, When !

TESTIMONIALS

Με δικά σας λόγια

Δίπλα σου σε κάθε ανάγκη

Προσωπικά ήμουν πάντοτε αρνητικός απέναντι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ασφάλειες. Για τους ασφαλιστές; Δεν ήθελα να ακούσω κουβέντα. Μέχρι που γνώρισα τον Διονύση, ο οποίος "με πήρε από το χέρι" και με βοήθησε ουσιαστικά στο να βάλω σε τάξη όλα όσα με απασχολούσαν. Μου έδειξε τον τρόπο να το κάνω μόνος μου και άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο!

Κωνσταντίνος Περπινιάς
Iδιοκτήτης Βarbershop

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι από το στοχευμένο χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό εργαλείο που μας παρείχε ο Διονύσης καθώς μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε παραμέτρους οι οποίες διαφορετικά είτε να είχαν διαφύγει ή εξετασθεί αρκετά μεταγενέστερα. Διονύση σε ευχαριστούμε θερμά για την εύστοχη και απόλυτα προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, αλλά και τη διεύρυνση των οριζόντων μας στο ασφαλιστικό πεδίο. Συνιστώ το Διονύση ανεπιφύλακτα και παραμένω στη διάθεσή οποιουδήποτε επιθυμεί να μάθει περισσότερα αναφορικά με τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης τα οποία λάβαμε.

Δέσποινα Ρεμούνδου
Μηχανικός Πληροφορικής

Ξεχωρίζει για τη συνέπειά του

Πολύ καλός επαγγελματίας και εξυπηρετικός για ότι χρειαστεί, με χρήσιμες και κατατοπιστικές πληροφορίες. Ξέρει πολύ καλά το αντικείμενο εργασίας του και ξεχωρίζει για τη συνέπεια, το ήθος και την αποτελεσματικότητά του!

Στρατής Ζαχαρέλλης
Γραφίστας

O δικός σου άνθρωπος

Γνωρίζω το Διονύση 20 χρόνια και τον θυμάμαι πάντα θετικό και μεγάλο ψαχτήρι για να ικανοποιεί ανάγκες. Τον εχω εμπιστευτεί για το αγαπημένο μου αμάξι και σύντομα και για άλλες ασφαλίσεις αφού ψάχνει πάντα τις καλύτερες λύσεις δίνοντας πολλές εναλλακτικές.

Νίκος Πέτικας
Life Coach & Trainer

Προτείνει την ιδανική λύση

Πολύ καλά προετοιμασμένος επαγγελματίας. Φροντίζει πάντα να προτείνει - αφού μελετήσει - το καλύτερο δυνατό, βάσει των προσωπικών αλλά και των ιδιαίτερων οικογενειακών αναγκών των πελατών του. Συνεπής, κατατοπιστικός και αξιόπιστος.

Χαρά Ζαράνη
Digital Marketer

Εξαιρετικός επαγγελματίας

Γνωρίζω το Διονύση από τον επιχειρηματικό κύκλο της BNI. Μου έκανε εξ αρχής θετική εντύπωση η τεχνογνωσία λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας του στον τομέα των ασφαλίσεων σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο, καθώς και το γεγονός ότι έλαβα άμεσες απαντήσεις στις αρχικές επικοινωνίες μας, πριν ακόμη προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε μελέτη. Προηγήθηκε προετοιμασία βάση πλάνου του Διονύση οπότε η συνάντηση ήταν φυσική συνέχεια, καθώς τα εισαγωγικά ήταν ήδη μέρος της μελέτης πλέον. Κατά τη δεύτερη συνάντηση, υπήρχε ολοκληρωμένη παρουσίαση βάσει των μοναδικών αναγκών, συνθηκών και στόχων της οικογένειάς μου. Αυτό που έχω στα χέρια μου είναι απολύτως κατανοητό, ρεαλιστικό και εμπεριστατωμένο, ώστε να το συζητήσω με τη σύζυγο μου και να λάβουμε τις ανάλογες αποφάσεις.

Χρήστος Κρεούζης
Portfolio Development Praxis Factor Telecoms

«Σχέση» – Συνεργασία Ζωής

Από το 2014 θεωρώ τον Διονύση εκτός από εκπληκτικό επαγγελματία και μέλος της οικογένειάς μου αφού του έχουμε εμπιστευτεί τα συμβόλαια των παιδιών μου & την αποταμίευσή μας. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός του μας βοήθησαν να καλύψουμε μεγάλο μέρος των αναγκών μας!

Ηρακλής Χάϊτας
Εργοδηγός

Άριστη εμπιστοσύνη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διονύση για την άψογη συνεργασία μας καθώς και για την ευκαιρία που μου έδωσε να γνωρίσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία του και τα ασφαλιστικά τους προϊόντα. Ήταν σημαντικό για εμένα να ενημερωθώ και να ασφαλιστώ από μια εταιρεία του δικού της βεληνεκούς και κυρίως του δικού του άψογου επαγγελματισμού και της εμπιστοσύνης που εμπνέει. Είναι χαρά μου από το 2015 να συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του και να έχω την άριστη εμπιστοσύνη των υπηρεσιών του με την εγγύηση της εταιρείας του.

Ευανθία Κυριακίδη
Sales Manager Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής

Αποπνέει εμπιστοσύνη

Ο Διονύσης πρώτα είναι φίλος και έπειτα πολύ καλός συνεργάτης. Η εργατικότητα, την οποία επιδεικνύει, καθώς και το ότι είναι διαθέσιμος να εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή, αποπνέει εμπιστοσύνη που σπανίζει!

Φραντζέσκα Ξεναρίου
Φιλόλογος

FAQ FINANCIAL PLANNING

Οι απορίες σας σχετικά με το Financial Planning

 

Η μελέτη τι χρονικό ορίζοντα έχει;
Η διάρκεια της μελέτης είναι για ένα έτος. Ειδικότερα μέσα στο διάστημα του ενός έτους υπάρχουν πολλές αλλαγές επομένως κρίνεται απαραίτητη η αναδιαμόρφωση - επανεξέταση των οικονομικών και όχι μόνο δεδομένων τουλάχιστον κάθε ημερολογιακό έτος.
Μπορώ να έχω ηλεκτρονική πρόσβαση στην πλατφόρμα της figlo;
Φυσικά! Αρκεί να σας δώσω πρόσβαση και να ορίσουμε μαζί τα πεδία που θέλετε να έχετε ουσιαστικά δικαίωμα αλλαγών ή παραμετροποιήσεων.
Γιατί συγκεκριμένα figlo; Θεωρείται αξιόπιστη εταιρεία;
Η Figlo® είναι ένας από τους διεθνείς πρωτοπόρους του λογισμικού χρηματοοικονομικού σχεδιασμού που συνέβαλε (και θα συνεχίσει να συμβάλλει) στο λαμπρό μέλλον της τεχνολογικής καινοτομίας. Δεν έχει επιλεγεί άλλωστε τυχαία από την ένωση Financial Planners Ελλάδος!
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρηματοασφαλιστικού σχεδιασμού;
 • Έχετε καλύτερη διαχείριση και έλεγχο των οικονομικών σας
 • Έχετε ουσιαστική εικόνα για τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις πάνω στους στόχους σας που εσείς θέτετε
 • Όλες οι χρηματοοικονομικές σας αποφάσεις εντάσσονται σε ένα ενιαίο πλαίσιο
 • Ποια είναι η χρέωση για τη μελέτη financial planning;
  Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες όπως για παράδειγμα αν αφορά μεμονωμένο άτομο ή οικογένεια καθώς οι ανάγκες είναι διαφορετικές. Σε κάθε περίπτωση συμφωνείται αρχικά το συνολικό κόστος της μελέτης.
  Πόσες συναντήσεις χρειάζονται για τη διαμόρφωση του εκάστοτε πλάνου;
  Εξαιρετική ερώτηση! Χρειάζονται τουλάχιστον 4 συναντήσεις:
 • Η πρώτη συνάντηση, η οποία είναι χωρίς κόστος, έχει διάρκεια μία ώρας και αφορά τη γνωριμία μεταξύ μας, τους στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε και πως να κινηθούμε στα επόμενα βήματα.
 • Στη 2η συνάντησή μας καταγράφουμε αναλυτικά τις ιδιαίτερές σας ανάγκες, τα "όνειρά σας" και ορίζουμε κάποιους μακροπρόθεσμους στόχους όπως ενδεικτικά η συνταξιοδότηση, οι σπουδές των παιδιών, η αγορά ακίνητης περιουσίας ή οι επενδύσεις.
 • Η 3η συνάντηση αφορά την αναλυτική έκθεση η οποία παραδίδεται τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε έντυπη μορφή και γίνεται αναλυτική επεξήγηση ή επανέλεγχος των όσων είχαμε πει σε προηγούμενες συναντήσεις. Απο τα αποτελέσματα ορίζουμε τα επόμενά μας βήματα και σενάρια τα οποία ενδεχομένως θέλουμε να προσθέσουμε ή να τροποποιήσουμε στη μελέτη μας.
 • Στην 4η συνάντηση αξιολογούνται πολύ προσεκτικά τα όσα έχουν συζητηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή και παρουσιάζονται λύσεις που προσαρμόζονται στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες με αναλυτική παρουσίαση τουλάχιστον 2 εταιρειών ανα ανάγκη ή κάλυψη που θέλετε να έχουμε.
 • CALL Βρείτε το δικό σας πρόγραμμα

  Ενδιαφέρομαι για*

  CALL

  Call me Back