Risk Analysis
για επιχειρήσεις

Ποτέ μην δοκιμάζεις το βάθος της θάλασσας βάζοντας ταυτόχρονα και τα 2 πόδια μέσα.
Warren Buffett

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ RISK ANALYSIS

Το μόνο που χρειάζεται να αναλάβετε εσείς είναι το επιχειρηματικό ρίσκο. Τα ρίσκα από αιφνίδια γεγονότα στην επιχείρησή σας, αφήστε τα πάνω μου!

 • Μαζί ελαχιστοποιούμε τους κίνδυνους που διατρέχει η εταιρεία σας
 • Εξετάζουμε όλες τις απειλές που μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε νέο σας εγχείρημα
 • Επικεντρωνόμαστε στις πρακτικές διαχείρισης των κινδύνων, επιλέγοντας την ασφαλέστερη λύση που θα σας αποφέρει την επιθυμητή αξία

Το Risk Analysis είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας. Προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο που απειλεί την επιχείρησή σας, εξετάζουμε όλες τις απειλές που μπορεί να διατρέχει κάθε νέο σας εγχείρημα και αξιολογούμε την πιθανότητα πραγμάτωσής τους.

Πιο συγκεκριμένα με το Risk Analysis μπορείτε να:

 • Αποδείξετε τη βιωσιμότητα της επιχείρησή σας σε μετόχους, προμηθευτές, πελάτες, εργαζομένους, πιστωτές
 • Αυξήσετε τη φήμη της επιχείρησής σας
 • Προσελκύσετε επενδυτικά κεφάλαια
 • Απόδειξετε στην πράξη πως η επιχείρηση ασκεί “Υπεύθυνο Επιχειρείν” και κάνει σωστή διαχείριση των πόρων της
 • Μειώσετε τον ενδεχόμενο τραπεζικό δανεισμό
 • Απελευθερώσετε κεφάλαια για ανάπτυξη
 • Αυξήσετε την αξίας της επιχείρησης σας με τη μελέτη Corporate Insurable Risk Management

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Πείτε το κι έγινε!

DENNIS 

PLANNING & RISK ANALYSIS

Tα στάδια του Risk Analysis

ΒΗΜΑ 1

Συλλέγουμε μαζί τα χρηματοοικονομικά σας δεδομένα και καταγράφουμε τους στόχους σας.

ΒΗΜΑ 2

Εξετάζουμε βήμα - βήμα 26 διαφορετικούς ασφαλίσιμους κινδύνους.

ΒΗΜΑ 3

Σχεδιάζουμε την ομπρέλα προστασίας που απαντά στις δικές σας ανάγκες.

Risk Analysis: 

Why, How, When

!

TESTIMONIALS

Με δικά σας λόγια

Δίπλα σου σε κάθε ανάγκη

Προσωπικά ήμουν πάντοτε αρνητικός απέναντι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ασφάλειες. Για τους ασφαλιστές; Δεν ήθελα να ακούσω κουβέντα. Μέχρι που γνώρισα τον Διονύση, ο οποίος "με πήρε από το χέρι" και με βοήθησε ουσιαστικά στο να βάλω σε τάξη όλα όσα με απασχολούσαν. Μου έδειξε τον τρόπο να το κάνω μόνος μου και άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο!

Κωνσταντίνος Περπινιάς
Iδιοκτήτης Βarbershop

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι από το στοχευμένο χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό εργαλείο που μας παρείχε ο Διονύσης καθώς μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε παραμέτρους οι οποίες διαφορετικά είτε να είχαν διαφύγει ή εξετασθεί αρκετά μεταγενέστερα. Διονύση σε ευχαριστούμε θερμά για την εύστοχη και απόλυτα προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, αλλά και τη διεύρυνση των οριζόντων μας στο ασφαλιστικό πεδίο. Συνιστώ το Διονύση ανεπιφύλακτα και παραμένω στη διάθεσή οποιουδήποτε επιθυμεί να μάθει περισσότερα αναφορικά με τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης τα οποία λάβαμε.

Δέσποινα Ρεμούνδου
Μηχανικός Πληροφορικής

Ξεχωρίζει για τη συνέπειά του

Πολύ καλός επαγγελματίας και εξυπηρετικός για ότι χρειαστεί, με χρήσιμες και κατατοπιστικές πληροφορίες. Ξέρει πολύ καλά το αντικείμενο εργασίας του και ξεχωρίζει για τη συνέπεια, το ήθος και την αποτελεσματικότητά του!

Στρατής Ζαχαρέλλης
Γραφίστας

O δικός σου άνθρωπος

Γνωρίζω το Διονύση 20 χρόνια και τον θυμάμαι πάντα θετικό και μεγάλο ψαχτήρι για να ικανοποιεί ανάγκες. Τον εχω εμπιστευτεί για το αγαπημένο μου αμάξι και σύντομα και για άλλες ασφαλίσεις αφού ψάχνει πάντα τις καλύτερες λύσεις δίνοντας πολλές εναλλακτικές.

Νίκος Πέτικας
Life Coach & Trainer

Προτείνει την ιδανική λύση

Πολύ καλά προετοιμασμένος επαγγελματίας. Φροντίζει πάντα να προτείνει - αφού μελετήσει - το καλύτερο δυνατό, βάσει των προσωπικών αλλά και των ιδιαίτερων οικογενειακών αναγκών των πελατών του. Συνεπής, κατατοπιστικός και αξιόπιστος.

Χαρά Ζαράνη
Digital Marketer

Εξαιρετικός επαγγελματίας

Γνωρίζω το Διονύση από τον επιχειρηματικό κύκλο της BNI. Μου έκανε εξ αρχής θετική εντύπωση η τεχνογνωσία λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας του στον τομέα των ασφαλίσεων σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο, καθώς και το γεγονός ότι έλαβα άμεσες απαντήσεις στις αρχικές επικοινωνίες μας, πριν ακόμη προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε μελέτη. Προηγήθηκε προετοιμασία βάση πλάνου του Διονύση οπότε η συνάντηση ήταν φυσική συνέχεια, καθώς τα εισαγωγικά ήταν ήδη μέρος της μελέτης πλέον. Κατά τη δεύτερη συνάντηση, υπήρχε ολοκληρωμένη παρουσίαση βάσει των μοναδικών αναγκών, συνθηκών και στόχων της οικογένειάς μου. Αυτό που έχω στα χέρια μου είναι απολύτως κατανοητό, ρεαλιστικό και εμπεριστατωμένο, ώστε να το συζητήσω με τη σύζυγο μου και να λάβουμε τις ανάλογες αποφάσεις.

Χρήστος Κρεούζης
Portfolio Development Praxis Factor Telecoms

«Σχέση» – Συνεργασία Ζωής

Από το 2014 θεωρώ τον Διονύση εκτός από εκπληκτικό επαγγελματία και μέλος της οικογένειάς μου αφού του έχουμε εμπιστευτεί τα συμβόλαια των παιδιών μου & την αποταμίευσή μας. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός του μας βοήθησαν να καλύψουμε μεγάλο μέρος των αναγκών μας!

Ηρακλής Χάϊτας
Εργοδηγός

Άριστη εμπιστοσύνη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διονύση για την άψογη συνεργασία μας καθώς και για την ευκαιρία που μου έδωσε να γνωρίσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία του και τα ασφαλιστικά τους προϊόντα. Ήταν σημαντικό για εμένα να ενημερωθώ και να ασφαλιστώ από μια εταιρεία του δικού της βεληνεκούς και κυρίως του δικού του άψογου επαγγελματισμού και της εμπιστοσύνης που εμπνέει. Είναι χαρά μου από το 2015 να συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του και να έχω την άριστη εμπιστοσύνη των υπηρεσιών του με την εγγύηση της εταιρείας του.

Ευανθία Κυριακίδη
Sales Manager Άλφα Σύμβουλοι Πληροφορικής

Αποπνέει εμπιστοσύνη

Ο Διονύσης πρώτα είναι φίλος και έπειτα πολύ καλός συνεργάτης. Η εργατικότητα, την οποία επιδεικνύει, καθώς και το ότι είναι διαθέσιμος να εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή, αποπνέει εμπιστοσύνη που σπανίζει!

Φραντζέσκα Ξεναρίου
Φιλόλογος

FAQ

 Risk Analysis

Οι απορίες σας σχετικά με το Risk Analysis

Πως γίνεται η ανάλυση του Risk Analysis;
Αναλύσουμε μαζί βήμα - βήμα 26 διαφορετικούς ασφαλίσιμους κινδύνους ενώ παράλληλα αναλύουμε την εκάστοτε περίπτωση:
 • Ποσοτικοποιώντας το βαθμό που μπορεί να επηρεάσει την επιχείρησή σας
 • Επιλέγοντας την πιθανότητα να προκύψει ο αντίστοιχος κίνδυνος
 • Ορίζοντας την ενδεχόμενη επίπτωση που θα έχει
 • Αξιολογώντας την υφιστάμενη δυνατότητα αντίδρασης με βάση τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας
 • Ορίζοντας τους στρατηγικούς στόχους
 • Ελέγχοντας αν υπάρχει υφιστάμενη κάλυψη
 • Επιλέγοντας το επιθυμητό ποσό κάλυψης
 • Γιατί να εμπιστευτώ το Risk Analysis;
  Γιατί συνεργαζόμαστε με εσάς τους ίδιους για να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στις σωστές για εσάς πρακτικές διαχείρισης των κινδύνων, προτείνοντας την ασφαλέστερη λύση που θα σας αποφέρει την επιθυμητή αξία αλλά συγχρόνως θα εξασφαλίσει ένα λαμπρό μέλλον για την εταιρεία σας.
  Χρειάζεται η επιχείρησή μου μελέτη risk analysis;
  Είμαστε στο πιο σύνθετο περιβάλλον κινδύνου για τις επιχειρήσεις και ο επιχειρηματίας έχει ανάγκη την συμβουλευτική ενός εξειδικευμένου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τόσο τους κλασικούς αλλά και τους νέους κινδύνους που απειλούν την επιχείρησή του.
  Είναι αξιόπιστη η μελέτη; Παράγει δηλαδή "σωστά" αποτελέσματα;
  Παρουσιάζουμε την πρώτη επιστημονική μεθοδολογία διαχείρισης κινδύνων επιχειρήσεων βασισμένη στην επιστήμη του Risk Management με λογισμικό που παράγει αυτόματη μελέτη για τον επιχειρηματία σχετικά με την προτεραιοποίηση, την ποσοτικοποίηση των κινδύνων και την αλυσιδωτή αντίδραση μεταξύ τους.

  CALL Βρείτε το δικό σας πρόγραμμα

  Ενδιαφέρομαι για*

  CALL

  Call me Back